Procki za jedno słówko. - Wersja do druku +- Skoki Narciarskie Haxball (http://www.snh.cba.pl) +-- Dział: Forum (http://www.snh.cba.pl/forumdisplay.php?fid=21) +--- Dział: Propozycje (http://www.snh.cba.pl/forumdisplay.php?fid=23) +--- Wątek: Procki za jedno słówko. (/showthread.php?tid=1522) Strony:
1
2
|
Procki za jedno słówko. - mister11 - 08-29-2019 Witam. Pytanie do Andersa i cyferka wgl do wszystkich modów (nawet sobie zadam to pytanie.) DLACZEGO dajemy procenty za JEDNO słowo. Ktoś mi to wytlumaczy? Raz wypowiedziałem słowo (nie powiem jakie bo 229 mi Procki da.) JEDEN JEDYNY raz, i odrazu dostałem 10. To jest według mnie nie wyrozumiale. Jak się komuś wymsknie, to odrazu dostaje się Procki. Niech się modzi i Anders zmienią, bo zaniedlugo będziemy dostawać Procki za byle głupoty. PS. Przepraszam za niektore wyrazy. Pisze z telefonu. PS2. Jeszcze nie chcą zibiemu dać benzynki, smutne. RE: Procki za jedno słówko. - ŁadowarkaP - 08-29-2019 że tak spytam. co? RE: Procki za jedno słówko. - seplox - 08-29-2019 nie rozumiem tego RE: Procki za jedno słówko. - mister11 - 08-29-2019 Chodzi mi o to, że czasami dostaje się Procki za jedno slowko. Ja np. Dostałem moje pierwsze Procki za napisanie jednego słowa. RE: Procki za jedno słówko. - kazam - 08-29-2019 Procenty powinny być nawet za jedno przekleństwo. RE: Procki za jedno słówko. - Primož Peterka - 08-29-2019 Twój apel na sens i jest potrzebny by wytknąć błędy obecnej moderacji SNH, w tym głównie pana cyferka. To chore, by procenty były wystawiane za byle co. Uważam że to nie dość, że spore ograniczenie wolności słowa, to też może zostać wykorzystane do prześladowań i szykanowań innych, dając bezmyślne i oparte o nic procenty. Czy za napisanie słowa "zjebany", "Niemcy do domu" czy "xd" powinny być kary procentowe? Uważam że to absurd, dlatego też trzeba zmienić regulamin, który by jasno i czarno na białym wyjaśniał reguły przyznawania tychże procentów oraz by były one stosowane w wyjątkowych sytuacjach w ostateczności. Ponieważ dawanie 10-20% za jedno, czy dwa "brzydkie" słowa jest śmieszne i nie na miejscu. Administracja, czyli komendant Onysz oraz jego moderatorzy (w tym niestety cyfer) powinny dużo bardziej pobłażliwie traktować użytkowników, bo to podchodzi pod autorytaryzm RE: Procki za jedno słówko. - zibidob - 08-29-2019 Rozumiem, ale dlaczego nie ma benzynki dostarczonej? A przy okazji, dlaczego o tym rozmawiacie tutaj, a nie na jakiejś konfie Zarządu? Zawsze przecież taka była, z tg co wiem... RE: Procki za jedno słówko. - Maciej Kot - 08-29-2019 imo to że dostaniesz procki zależy od tego czy mod cie lubi, jak nie lubi to da ci za jedno słowo, a jeśli lubi to nie da chyba że już przeklniesz 20 razy RE: Procki za jedno słówko. - Friz - 08-29-2019 Powiem z doświadczenia, że od cyfra dostajesz procki, gdy lepiej od niego skaczesz i to w najlepszym wypadku, bo nieraz banik jest RE: Procki za jedno słówko. - cieslok002 - 08-29-2019 Mister ty jako mod robisz takie wątki ... powinieneś zapobiegać kolejnym aferą , a nie nowe sporządzać. Jeśli jednak czegos nie wiesz powinienes sie skonsultowac na grupie moderatorskiej... |