no siema, odkryl jeden prosty sposob [ZOBACZ JAK] - Wersja do druku +- Skoki Narciarskie Haxball (http://www.snh.cba.pl) +-- Dział: Na luzie (http://www.snh.cba.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: HydePark (http://www.snh.cba.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Wątek: no siema, odkryl jeden prosty sposob [ZOBACZ JAK] (/showthread.php?tid=1042) |
no siema, odkryl jeden prosty sposob [ZOBACZ JAK] - Wyspy Salomona - 04-29-2018 no, bo ja tu teraz tak o nie bede wbijac bo w sumie nudno, na haxballe i całe te, takie troche zawieszenie kariery. nie wiem, moze na zime wroce czy cos. no, to pozdrawiam tak o: cyferka (udanej kariery XD) ciesloka co by tu wincyj ludzi sprowadzal andersa co kreci tutaj juz ten interes 3 lata BOKS'a co mi pomagal porty ogarniac dan miao co je kakao donalda trumpa aka brezydenda z praktikera za wspolna gre w menedzera prapsa za hinskie bajki dembele co by co niedziele byl w kosciele matixoo tez w sumie ziomal sztabe co mu zycze udanej pracy na parkingu mynsyna coby sie ogarnal hika z f1 co mi 5zl psc dal I jeszcze Ballack a jednak nie. to jeszcze pozdrawiam arecka świra z f1 cały benzyn-tim (zibidop, ategje i primorsz) no i kogo tam jeszcze, to moze kiepskiego co pomylił 2017 i 2018 no to niech bedzie jeszcze całom ekipe hl'a z 2015r pozdrawiam takze dzensona batena tez z f1 co by studia zdal czy cos nw nate tez pozdrawiam i cale suwalki franca zadymiarza konara co go sztaba wyzywa warka i pake czy jak im tak bylo co rok temu skakali wojtka szilera tszy za szalenca i klocki no to jeszcze pozdrowie kogo tam mozna, no kurde pewnie ze brata cyferek no i jeszcze killerpola czy jak mu tam i jeszcze Ballack a nie bo siebie tez pozdrawiam wszystkich kumpli tez pozdrawiam lawrenc to ziomal i caly powiat zurominski tez, zycze udanych bul i czego tam chcesz klej plastera z megahaxu co mu forum upadlo czy co tam matełusza aka fomaczo czy jak tam za pozyczanie hosta i granie 1v1 villareala co mi na olimpiade nie wbil pozdrawiam takze logina bo to dobry fachowiec byl zandiego tez pozdrawiam wszystkich ziomkow moich i nie tylko pozdrawiam rowniez a vaclava sejville nie elo kumple i nie miejcie mi za zle tego co tu czasem wypisywalem, to bylo dla beki to cze no moze dzisiaj wbije na zawody ale nw elo RE: no siema, odkryl jeden prosty sposob [ZOBACZ JAK] - Maciej Kot - 04-29-2018 to były piękne lata z tobą dziękujemy RE: no siema, odkryl jeden prosty sposob [ZOBACZ JAK] - Matixoo - 04-29-2018 Heh narka RE: no siema, odkryl jeden prosty sposob [ZOBACZ JAK] - KillerPOL - 04-30-2018 narazie to do zimy RE: no siema, odkryl jeden prosty sposob [ZOBACZ JAK] - Wyspy Salomona - 05-02-2018 no to sie ugułem czymajcie kumple RE: no siema, odkryl jeden prosty sposob [ZOBACZ JAK] - GetVacced - 08-14-2020 dzięki za wszystko RE: no siema, odkryl jeden prosty sposob [ZOBACZ JAK] - Wyspy Salomona - 08-14-2020 a ciebie to nie pozdrowilem i nie pozdrawjam nie no zarty som takie nie RE: no siema, odkryl jeden prosty sposob [ZOBACZ JAK] - KraK - 08-18-2020 ale ze mnie tam nie ma BibleThump a dobra widze ktory to rok XDDD |