Gala PWRHL&SNH - Wersja do druku +- Skoki Narciarskie Haxball (http://www.snh.cba.pl) +-- Dział: Forum (http://www.snh.cba.pl/forumdisplay.php?fid=21) +--- Dział: Ogłoszenia (http://www.snh.cba.pl/forumdisplay.php?fid=22) +--- Wątek: Gala PWRHL&SNH (/showthread.php?tid=754) |
RE: Gala PWRHL&SNH - Raver - 02-28-2017 Nick: Raver Kontakt: gg, każdy zna Na jakich mapach chciałbyś reprezentować forum: Skoki, Handball Doświadczenie: Skoki - każdy wie, Power - grałem kiedyś krótka na lidze villereala, miło było, Handball - granie na haxballerzu Pozycja: w przypadku handbala(gk/mdf/dmc/ff) ,w power 2v2 (gk/ff) : Handball - MDF RE: Gala PWRHL&SNH - Franc - 02-28-2017 Nick Franc GG 61146064 Ja chce reprezentować forum na skoczni normalnej i speedowej Doswiadczenie mam takie że ddobrze mi skoki wychoddzą mało zawalam a dużo skaczę dalekich a najdalszy skok na skoczni w willingen 147.5m RE: Gala PWRHL&SNH - Donald Trump - 02-28-2017 Nick: Donald Trump Kontakt: GG 60795052 Na jakich mapach chciałbyś reprezentować forum: Oba rodzaje skoczni i siata! Doświadczenie: Kilka miesięcy gry na obu forach z skokami(teraz na jednym) z sukcesami. Regularne występy w Pucharze Świata, obecnie v-ce lider. Już raz reprezentowałem inne forum na podobnej gali, więc myślę że warto postawić na mnie . Patrząc na innych to nieduże doświadczenie, ale postępy jakie zrobiłem robią wrażenie. <- Polecam Władimir Putin W siatę 3D gram często i ogarniam, najczęściej na defie RE: Gala PWRHL&SNH - Login - 03-01-2017 Nick: Login Kontakt: 60977876 Na jakich mapach chciałbyś reprezentować forum: na wszystkich Doświadczenie: Grałem na podobnej gali reprezentując inne forum. Udało mi się tam jako trener pokonać forum powera na powerze i classicu. Jako zawodnik wygrałem mecz na powerze i przegrałem po dogrywce classica. Nie reprezentowałem wtedy skoczków co chyba jest moim plusem. Zresztą jeśli mówimy o skokach to jestem właśnie w życiowej formie. W ciągu ostatnich 2 tygodni udało mi się zdobyć 3 medale IO(normalne skocznie) oraz wygrać TCS(speed) na konkurencyjnym forum. Co do handballa to nie mam wielkiego doświadczenia, ale przy odpowiedniej taktyce mógłbym się okazać przydatny. Pozycja: handball - obrońca(moją mocną stroną są przechwyty i dobre czytanie gry), power - obojętne z lekkim wskazaniem na gk. RE: Gala PWRHL&SNH - villareal - 03-01-2017 Nick:villareal Kontakt:GG-52826121 Na jakich mapach chciałbyś reprezentować forum:Handball Doświadczenie:Od 2 lat gram na tej mapce,zaliczyłem sporo klubów.Mój najlepszy rezultat w jednej z lig to było 9 miejsce Pozycja:Na Handballu to mogę grać na DMC / FF / GK,ale najlepiej czuję się na DMC RE: Gala PWRHL&SNH - Schmeichel - 03-02-2017 Nick: Schmeichel Kontakt: 53370174 Na jakich mapach chciałbyś reprezentować forum: Handball Doświadczenie: Grałem sezon w lidze Handballa Pozycja: w przypadku handbala(gk/mdf/dmc/ff) ,w power 2v2 (gk/ff) : ff RE: Gala PWRHL&SNH - BOKS - 03-11-2017 Trwa nabor na komentatora po mutacji I do map .Nikt sie nie zglosil na komentatora po mutacji. RE: Gala PWRHL&SNH - KillerPOL - 03-11-2017 na power finezja mamy pol na pol szanse aby wygrac ale na skoczniach duze zeby wygrac bo my duzo razy skakalismy co nie RE: Gala PWRHL&SNH - zibidob - 03-11-2017 (03-11-2017, 09:14)BOKS napisał(a): Trwa nabor na komentatora po mutacji I do map .Nikt sie nie zglosil na komentatora po mutacji. A Anders nie może? Albo Kamilus? RE: Gala PWRHL&SNH - BOKS - 03-12-2017 (03-11-2017, 11:17)zibidob napisał(a):(03-11-2017, 09:14)BOKS napisał(a): Trwa nabor na komentatora po mutacji I do map .Nikt sie nie zglosil na komentatora po mutacji. Moze ale nie zglosili sie .ps aktulizacja map w 1poscie .po elminacjach jedna osoba maksymalnie do 3map |