Turniej o Koronę Bolesława Chrobrego - WYNIKI - Wersja do druku +- Skoki Narciarskie Haxball (http://www.snh.cba.pl) +-- Dział: Na luzie (http://www.snh.cba.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Turnieje towarzyskie (http://www.snh.cba.pl/forumdisplay.php?fid=19) +--- Wątek: Turniej o Koronę Bolesława Chrobrego - WYNIKI (/showthread.php?tid=805) Strony:
1
2
|
Turniej o Koronę Bolesława Chrobrego - WYNIKI - Donald Trump - 05-27-2017 Wczoraj zakończyliśmy pierwszą edycję Turnieju o Koronę Bolesława Chrobrego. Po emocjonujących zawodach nowym królem gnieźnieńskiego owalu został Emil Sajfutdinow! Początki turnieju były trudne, ale z biegu na bieg organizacja przebiegała coraz sprawniej. Dziękuję wszystkim, którzy się zapisali i równocześnie wstawili się na turnieju, szczególne podziękowania dla Naaty za hosta, dzięki której mogliśmy rozegrać zawody do końca.
Nie obyło się bez kontrowersji, dziwnych biegów jak i takich pełnych emocji. (Półfinał A ;3) Niemniej jednak cytując klasyk, "W żużlu jest wszystko, skandale, romanse, kontrowersje, a gazety to lubią" XD (zmodyfikowany aby uchwycić kontekst) Dziękuję gościnnie występującym zawodnikom spoza forum, którzy dopełnili stawkę jak i każdemu z osobna za chęci. Może w przyszłości uda się zorganizować podobne zawody również na torach żużlowych. Pełne wyniki
Tabela turnieju:
1. Zieloni Zalesie (Emil Sajfutdinow) - 16[2, 3, 3, 1, 2, 2, 3]
2. Friz (Antonio Lindbäck) - 15[2, 3, 2, 3, w, 3, 2]3. Gajek (Jakub Miśkowiak) - 15[3, w, 3, 3, 3, 3, w] 4. GetVacced (Eduard Krcmar) - 11[2, w, 2, 2, 3, 2, w] 5. *Gość z ligi Speedwayhax* (Tomasz Jędrzejak) - 14[3, 2, 3, 3, 2, 1] 6. Donald Trump (Jonas Davidsson) - 14[3, 3, 2, 3, 3, w] 7. Naata (Krystian Pieszczek) - 8[3, t, 1, w, 3, 1] 8. zibidob (Tai Woffinden) - 8[w, 3, 3, 2, w, ns] 9. Franc (Krzysztof Kasprzak) - 4[w, w, w, 2, 2] 10. Intelligent (Damian Dróżdż) - 3[w, 2, w, w, 1] 11. Dembele (Janusz Kołodziej) - 3[w, w, 2, 1, w] 12. Damiao (Damian Stalkowski) - 3[ w, w, 1, w, 2] 13. Maciej Kot (Artiom Łaguta) - 1[w, 1, w, w, w] 14. Luki (Greg Hancock) - 0[w, w, w, w, w] 15. Dwie Oficjalny program zawodów: PROGRAM TURNIEJU *klik* RE: Turniej o Koronę Bolesława Chrobrego - WYNIKI - Maciej Kot - 05-27-2017 Zibidob jechał z dwóch kont RE: Turniej o Koronę Bolesława Chrobrego - WYNIKI - zibidob - 05-27-2017 (05-27-2017, 17:40)Maciej Kot napisał(a): Zibidob jechał z dwóch kont A czemu Cię to obchodzi? To sprawa moja i Donalda, nie wiem czemu się w nią mieszasz. RE: Turniej o Koronę Bolesława Chrobrego - WYNIKI - Maciej Kot - 05-27-2017 (05-27-2017, 19:18)zibidob napisał(a):(05-27-2017, 17:40)Maciej Kot napisał(a): Zibidob jechał z dwóch kont Bo jak jakiś największy śmieć jedziesz z dwóch kont.W myniaxa się bawisz? RE: Turniej o Koronę Bolesława Chrobrego - WYNIKI - Donald Trump - 05-28-2017 Jakby miał honor to by się przyznał, że z dwóch kont jechał. W sumie nie rozumiem po co Ci to było zibidob, jeśli faktycznie na dwa konta jechałeś. W sumie zasady chyba znasz, więc wiedziałeś że i tak się tymi dwoma kontami spotkasz w jednym biegu. Doprawdy, wytłumacz to nam, po co Ci to było, mnie to w sumie wisi i tak za bardzo się nie popisałeś na tym turnieju W sumie to myślałem nad kolejnym turniejem, tym razem dla par, więc zibidob coś dla Ciebie, możesz przyjść z kolegą albo z dwóch kart jechać, jak wolisz. RE: Turniej o Koronę Bolesława Chrobrego - WYNIKI - Friz - 05-28-2017 Myślę, że chciał być śmieszny, ale jak zawsze mu to nie wyszło RE: Turniej o Koronę Bolesława Chrobrego - WYNIKI - zibidob - 05-31-2017 Nie podoba wam się, to się nie zapisujcie, elo. Ja mówię tylko i wyłącznie prawdę. RE: Turniej o Koronę Bolesława Chrobrego - WYNIKI - Friz - 06-12-2017 To powiedz, że jesteś zerem. RE: Turniej o Koronę Bolesława Chrobrego - WYNIKI - zibidob - 06-12-2017 (06-12-2017, 12:20)Friz napisał(a): To powiedz, że jesteś zerem. Jestem zerem. Mówię bo Sinned kazał. (Tak naprawdę to jestem człowiekiem, ale miałem mówić prawdę xd Oby bez hejtu.) NO COPYRIGHT AND USAGE WITHOUT MY PERMISSION! RE: Turniej o Koronę Bolesława Chrobrego - WYNIKI - cieslok002 - 07-17-2017 zal a ty zibi sie sluchasz :p |